• 1300x780
  Вафла со сладолед или овошје 230гр - 250гр
  Состојки: пченично брашно, сол, пециво, шеќер, јајца, млеко, путер, ванила, сладолед или овошје.
  120 денари
 • 1300x780
  Вафла со овошје и сладолед 230гр - 250гр
  Состојки: пченично брашно, сол, пециво, шеќер, јајца, млеко, путер, ванила, сладолед или овошје.
  150 денари
 • 1300x780
  Вафла со овошје и англиски крем 230гр - 250гр
  Состојки: пченично брашно, сол, пециво, шеќер, јајца, млеко, путер, ванила, густин (скроб), овошје.
  150 денари
 • 1300x780
  Вафла со овошје и чоколаден крем 230гр - 250гр
  Состојки: пченично брашно, сол, пециво, шеќер, јајца, млеко, путер, ванила, чоколадо.
  150 денари
 • 1300x780
  Вафла со јаворов сируп и лешници 230гр - 250гр
  Состојки: пченично брашно, сол, пециво, шеќер, јајца, млеко, путер, ванила, јаворов сируп и лешници.
  350 денари