• 1300x780
  Киш / парче 200гр
  Состојки: путер, јајца, пченично брашно, сол, млеко, кашкавал, павлака, бибер, свински врат.
  100 денари
 • 1300x780
  Палачинка со шунка и кашкавал/ сирење и павлака 200гр - 250гр
  Состојки: пченично брашно, јајце, млеко, шунка, кашкавал / сирење, павлака.
  120 денари
 • 1300x780
  Крок сендвич 150гр
  Состојки: леб, путер, шунка, кашкавал, оригано.
  90 денари
 • 1300x780
  Крок мадам сендвич 200гр
  Состојки: леб, путер, шунка, кашкавал, јајца, оригано.
  110 денари