• 1300x780
  Амеркански палачинки со англиски крем /сет од 3
  Состојки: брашно, сода, шеќер, јајца, млеко, путер, пециво, /млеко, шеќер, густин, ванила, јајца, путер, /млеко, шеќер, густин, јајца, путер, ванила
  90 денари
 • 1300x780
  Амеркански палачинки со чоколаден крем /сет од 3
  Состојки: брашно, сода, шеќер, јајца, млеко, путер, пециво, /млеко, шеќер, густин, ванила, јајца, путер, /млеко, шеќер, густин, јајца, путер, чоколадо
  90 денари
 • 1300x780
  Амеркански палачинки со мед/џем /сет од 3
  Состојки: брашно, сода, шеќер, јајца, млеко, путер, пециво, /млеко, шеќер, густин, ванила, јајца, путер, /млеко, шеќер, густин, јајца, путер, мед/ мармалад
  90 денари
 • 1300x780
  Американски палачинки со нутела / сет од 3 250гр
  Состојки: пченично брашно, сода, шеќер, јајца, млеко, путер, пециво, нутела (содржи лешник).
  130 денари
 • 1300x780
  Американски палачинки со јаворов сируп / сет од 3 200гр
  Состојки: пченично брашно, сода, шеќер, јајца, млеко, путер, пециво, јаворов сируп.
  280 денари
 • 1300x780
  Американски палачинки со англиски крем /сет од 5
  Состојки: брашно, сода, шеќер, јајца, млеко, путер, пециво, /млеко, шеќер, густин, ванила, јајца, путер, /млеко, шеќер, густин, јајца, путер, ванила
  120 денари
 • 1300x780
  Американски палачинки со чоколаден крем /сет од 5
  Состојки: брашно, сода, шеќер, јајца, млеко, путер, пециво, /млеко, шеќер, густин, ванила, јајца, путер, /млеко, шеќер, густин, јајца, путер, чоколадо
  120 денари
 • 1300x780
  Американски палачинки со мед/џем /сет од 5
  Состојки: брашно, сода, шеќер, јајца, млеко, путер, пециво, /млеко, шеќер, густин, ванила, јајца, путер, /млеко, шеќер, густин, јајца, путер, мед/ мармалад
  120 денари
 • 1300x780
  Американски палачинки со нутела / сет од 5
  Состојки: брашно, сода, шеќер, јајца, млеко, путер, пециво, нутела
  140 денари