• 1300x780
  Мафин со чоколадо 100гр
  Состојки: пченично брашно, пециво, шеќер, путер, јајца, чоколадо.
  70 денари
 • 1300x780
  Мафин со чоколадо и вишна 110гр
  Состојки: пченично брашно, пециво, шеќер, путер, јајца, чоколадо, вишна.
  70 денари
 • 1300x780
  Мафин со чоколадо и банана 110гр
  Состојки: пченично брашно, пециво, шеќер, путер, јајца, чоколадо, банана.
  70 денари
 • 1300x780
  Mафин со ванила и вишна 60гр
  Состојки: пченично брашно, пециво, шеќер, путер, јајца, вишна.
  70 денари
 • 1300x780
  Mафин со јаболко и цимет 60гр
  Состојки: пченично брашно, пециво, шеќер, путер, јајца, јаболко и цимет.
  70 денари
 • 1300x780
  Mафин со путер од кикирики 80гр
  Состојки: пченично брашно, пециво, шеќер, путер, јајца, сол, путер од кикирики и кикирики.
  80 денари