• 1300x780
  Мус со црно чоколадо
  Состојки: јајца, путер, шеќер, чоколадо
  90 денари
 • 1300x780
  Панакота со малина
  Состојки: Слатка павлака, шеќер, желатин, млеко, ванила, малина
  90 денари
 • 1300x780
  Крем пита
  Состојки: лиснато тесто, јајца, шеќер, брашно, ванила, рум, млеко, желатин, слатка павлака, шеќер во прав, цимет
  110 денари
 • 1300x780
  Кремаста фантазија
  Состојки: јајца, путер, шеќер, чоколадо, млеко, шеќер во прав, ванила, густин
  90 денари
 • 1300x780
  Сладолед топка
  40 денари