Кафиња и безалкохолни пијалоци

Македонско кафе ....................................................... 50 денари
Еспресо ..................................................................... 60 денари
Еспресо Безкофеинско ................................................. 60 денари
Макијато мало ......................................................... 60 денари
Макијато големо ...................................................... 70 денари
Капучино .................................................................. 80 денари
Лате кафе ................................................................ 100 денари
Ајс кафе .................................................................. 120 денари
Ирско кафе .............................................................. 150 денари
Нескафе .................................................................... 80 денари
Нескафе со вкус
(ванила, чоколадо, ирско кафе, лешник, карамел) ...... 90 денари
Фредо еспресо ........................................................... 100 денари
Фредо капучино ........................................................ 110 денари

Млеко ....................................................................... 50 денари
Ладно чоколадо ....................................................... 100 денари
Топло чоколадо ....................................................... 100 денари
Чај .......................................................................... 70 денари
Цеден портокал 0,25 ................................................ 130 денари
Лимонада 0,25 ....................................................... 120 денари
Кока кола 0,25 ......................................................... 80 денари
Кока кола Зеро 0,25 .................................................. 80 денари
Швепс 0,25 ............................................................... 80 денари
Фанта 0,25 ............................................................... 80 денари
Спрајт 0,25 .............................................................. 80 денари
Негазирани сокови 0,25 ............................................ 100 денари
Нести ладен чај 0,25 ................................................. 90 денари
Цедевита 0,19 ............................................................ 60 денари
Пелистерка негазирана вода 0,25 ............................... 50 денари
Пелистерка газирана вода 0,25 .................................. 50 денари