• 1300x780
  Брауниз од црно чоколадо 80гр
  Состојки: чоколадо, путер, јајца, ванила, пченично брашно, шеќер.
  80 денари
 • 1300x780
  Брауниз со вишна 110гр
  Состојки: чоколадо, путер, јајца, млеко, ванила, пченично брашно, шеќер, вишни.
  90 денари
 • 1300x780
  Брауниз со ореви/лешници 110гр
  Состојки: чоколадо, путер, јајца, млеко, ванила, пченично брашно, шеќер, ореви / лешници.
  90 денари
 • 1300x780
  Tарт со крем и овошје 160гр
  Состојки: путер, пченично брашно, јајца, шеќер, шеќер во прав, млеко, ванила, густин (скроб), овошје.
  80 денари
 • 1300x780
  Тарт со чоколадо 130гр
  Состојки: путер, шеќер во прав, пченично брашно, јајца, црно чоколадо, слатка павлака.
  80 денари
 • 1300x780
  Тарт со чоколадо и бадеми 140гр
  Состојки: путер, пченично брашно, шеќер во прав, јајца, црно чоколадо, слатка павлака, бадеми.
  80 денари
 • 1300x780
  Тарт со печен крем и јаболка 120гр
  Состојки: путер, шеќер во прав, јајца, пченично брашно, јаболки, цимет.
  80 денари
 • 1300x780
  Тарт со лимон 120гр
  Состојки: путер, шеќер во прав, јајца, пченично брашно, лимон, ванила.
  80 денари